Latest News

Self Adhesive Opp Bag

Jun 23, 2021
Self Adhesive Opp Bag
View Full Size
Haloo bosskuu!
 
Kami ada jual Self Adhesive Opp Bag yg mempunyai 9 size yg available. Boleh guna untuk letak baju, tuala dan sebagainya mengikut kesesuain saiz. 
 
Apa yg lagi menarik, 1 pack ada 100pcs. Memang jimat dengan harga yg sangat berpatutan. Jom riki-riki 👀
 

Warehouse Rack

Jun 22, 2021
Warehouse Rack
View Full Size

Hi guys!

Are you looking for a special rack?
Put in the store room, put in the workshop, put in the shop, put it in the warehouse? 😉
Try to see our Warehouse series rack, come with special colour, can contain up to 400KG 😱
Wow, really fits right? FMCO stay at home.
Buy it online Bro & Sis, courier will send it to your home....


Visit our online shop⬇️⬇️⬇


#Stayhealthy
#Staystrong

#rack #boltlessrack #warehouserack #bookshelves #displayrack #storagerack #furniture #layerrack #kitchenrack #metalrack #steelrack #multipurposerack #rak #raktanpabolt #goodsrack #rakgudang #rakhiasan #raksimpanan #rakbuku #perabot #rakbarang #raktingkat #rakdapur #rakbesi #rakserbaguna #trexmetalware #storagerack #boltlessrack



Who is T Rex?

Jun 22, 2021
Who is T Rex?
View Full Size
T Rex is one of the leading Online Shop in Malaysia!
Founded in 2016, our company is specialized in manufacturing, online distributing and supplies a variety of boltless storage racks under the brand name T REX.
Other than Boltless Rack, we are also an online seller of Furniture, Household Product, and Packaging Ware. We endeavor to provide quality products sourced directly from our reputed global manufacturers ensuring our products are always at the most reasonable prices.
 
For further assistance, feel free to contact our customer service. Happy Shopping!!!

👍Boltless Rack
👍Furniture
👍Household
👍Packaging Ware
👍More than 1000 items
👍Free Shipping
👍Free Voucher
👍Free Parking😂
#trexmetalware
#yourspacesolution
#belionlinelahbro
#belionline

Leading Boltless Rack in Malaysia

Jun 21, 2021
Leading Boltless Rack in Malaysia
View Full Size
T Rex Warehouse Boltless Rack - Your Space Solution
It's easy to install, just like Lego. Don't worry, we have TikTok video to guide you.
T REX is positioning in high quality Boltless Rack - Your Space Solution. It is 100% Made in Malaysia.
Product Highlight
- Free Shipping (T&C)
- More than 100 sizes
- Boltless Design / No Need Bolt and Nut
- High Tensile Steel
- Easy Assembly
- DIY / Adjustable
- Direct from Local Manufacturer (Made in Malaysia)
- Enhanced Strong Design
- 2 Tune Color
- Bright Color
- High Quality HDF Board
- Up to 400kgs Load Capacity
- New Design Plastic Foot Base
- Suitable for Home, Warehouse, Store, E-Commerce Retailer, Office usage, Shop Display and more
Heavy? No time? Own carry? Parking problem? Hard weather?
No problem, buy online, we send it to your doorstep.
Our rack is made by solid material, it is heavy, we recommend to buy Online. Let us send it to your doorstep.
Please visit our T Rex Official Online Shop for more info. Our friendly customer service - Rex - is ready to serve you.
#trexmetalware
#yourspacesolution
#boltlessrack
#warehouse



 

Multipurpose Rack

Jun 19, 2021
Multipurpose Rack
View Full Size
Hi abang, kakak...
Hari ini biar saya memperkenalkan Multipurpose Rack kita ye....😉😉😉
Ada beberapa rekaan dan size untuk pilihan semua...🥰🥰🥰
Boleh letak Lego kesayangan anda, ada jugak boleh jadi rack kasut, boleh letak pot pot dapur jugak...😎😎😎
 
FMCO kita online 24hour pun boleh shopping, beli online saja lah Bro... Sekaranglah layari online platform kita untuk beli satu letak rumah ya, atau pilih satu untuk keluarga kesayangan anda😘😘😘
 
.

Let us vaccine together!!!

Jun 10, 2021
hi korang, kes kes makin dekat kita. Vaccine lah untuk dapatkan perlindungan untuk kita untuk orang kesayangan kita. *Ku dah register untuk vaccine....😍😍😍 Biar kita semua sekali kekebalan kawanan, biar kita kembali kepada hidup yang biasa sekali...

Shopee 6.6 Awesome Sale

Jun 5, 2021
Shopee 6.6 Awesome Sale
View Full Size
6.6 Awesome Sale is coming.


Stay tunned, 0000....


Baking Fun!

May 30, 2021
Baking Fun!
View Full Size
Hi korang!

FMCO akan bermula pada 1hb June 2021. Masa untuk start baking in da house!!!
Kita ada Baking Paper, Aluminium Foil, Crystal Wrap.
Boleh kunjungi store kita ya.... 
Duduk di rumah, courier yang akan hantar...
Jangan lupa untuk sanitize parcel ya! 
 


Stay home, stay safe

May 22, 2021
Stay home, stay safe
View Full Size
Kita kena jaga diri sendiri.. Untuk keselamatan semua rakyat, untuk fronliner yang dihormati. Janganlah keluar selalu. Beli onlinelah Bro, boleh kunjungi Online shop kita. 1 hari 24 jam...

Accesories Baru !!!!

May 19, 2021
Accesories Baru !!!!
View Full Size
Hi guys!😱😱😱
 
Kami ada keluarkan produk terbaru tauuu👍👍👍 iaitu Extended Shelf 😜😜😜😜😜 Apa yang best mengenai produk ini ia datang dalam bentuk set. Jadi tak perlu lah uolls nak beli other accessories di tempat lain.😍😍😍
 
Set includes:
• Extended Shelf x 2 pcs
• Chipboard Screw x 4 pcs
• MDF Board x 1 pc
 
Let's check it out! 🧐


Selamat Hari Raya Aidilfitri

May 12, 2021
Selamat Hari Raya Aidilfitri
View Full Size
It is a celebratory occasion following a month of fasting, which is known as Ramadan 🌙
Despite in miles with the beloved ones, we believe that most of us are still celebrating the special occasion in a new normal way. 
In conjunction with Hari Raya Aidilfitri, our office will be closed from 13th May 2021(Wed) to 14th May 2021 (Friday). We will resume the business operation on 15th January 2021 (Saturday).
 
Selamat Hari Raya Aidilfitri to all of you....🌹🌹🌹
 

BABY GATE

May 5, 2021
BABY GATE
View Full Size
Hi korang! Harini sis nak share sikit kelebihan ''Baby Safety Gate ni'' 👶🏻
 
Antaranya:
Cara pasang yang sangat mudah.
Boleh pasang di pintu dan tangga.
Mengajar si kecil  untuk bermain pada tempatnya.
Selamat untuk kegunaan si kecil di rumah.
Dapat melatih si kecil untuk belajar jalan, di mana ia dapat berpegang pada pagarnya.
 
Haa best kan? So korang kalau nk purchase boleh check it out di store kami okay!
 

HAPPY LABOUR DAY 2021

Apr 30, 2021
HAPPY LABOUR DAY 2021
View Full Size
Sempena hari buruh, office kami akan ditutup pada 1st May 2021 dan mula beroperasi kembali pada 3rd May 2021.
 
Tapi jangan risauuu boss, online shop masih berjalan seperti biasa. And order akan di pos out bermula hari isnin ya, first in first out. 
 
Thank you guys for the support!
 
HAPPY LABOUR DAY 2021! ❤️

Click to the link below to visit our shop on SHOPEE & LAZADA. Have a nice day !



#Stayhealthy
#Staystrong

#rack #boltlessrack #warehouserack #bookshelves #displayrack #storagerack #furniture #layerrack #kitchenrack #metalrack #steelrack #multipurposerack #rak #raktanpabolt #goodsrack #rakgudang #rakhiasan #raksimpanan #rakbuku #perabot #rakbarang #raktingkat #rakdapur #rakbesi #rakserbaguna #trexmetalware #storagerack #boltlessrack

BOOKCASE

Apr 28, 2021
BOOKCASE
View Full Size
Raya tak lama lagi tapi buku-buku bersepah dan tak tahu nak letak mana ⁉️
 
Jangan panik, Bookcase kan ada. Hanya RM46 jee uolls ‼️ Bukan setakat  buku je boleh letak tau, stationery, accessory dan macam-macam lagi lah yang korang rasa sesuai untuk minimize kan ruangan korang tu. 
 

LET'S SHOP WITH US!

Apr 24, 2021
LET'S SHOP WITH US!
View Full Size
Sis belanja sikit gambar iftar semalam bersama team 😝 Pejam celik lagi 2 minggu lebih je kita nk raya. Minggu depan uolls dah gaji kan, jom shopping di store kami! 😍💰

Click to the link below to visit our shop on SHOPEE & LAZADA. Have a nice day !



#Stayhealthy
#Staystrong

#rack #boltlessrack #warehouserack #bookshelves #displayrack #storagerack #furniture #layerrack #kitchenrack #metalrack #steelrack #multipurposerack #rak #raktanpabolt #goodsrack #rakgudang #rakhiasan #raksimpanan #rakbuku #perabot #rakbarang #raktingkat #rakdapur #rakbesi #rakserbaguna #trexmetalware #storagerack #boltlessrack




Shipping Partner
Customer Care Line

  Working Hour Monday to Friday (9am to 5pm)
Payment Gateway

You have 0 items in you cart. Would you like to checkout now?
0 items
Switch to Mobile Version
Subscribe Newsletter